0763 - 19 54 04jonnynonne@icloud.com

Företagsstäd i Sölvesborg

Vi hjälper dig med företagsstäd

Är du möjligen intresserad av att få hjälp med företagsstäd i eller i närheten av Sölvesborg? I så fall har du kommit helt rätt. Vårt företag, JL Allservice i Lörby ser till att du får en företagsstädning, som du verkligen kan vara nöjd med. Vi har möjlighet att hjälpa till med det allra mesta inom branschen, då vi har varit involverade i den i flera år. Vi har arbetat med det mesta som rör städning och rengöring. Det innebär att du som kund aldrig behöver vara orolig över att vi inte kan hjälpa dig med det som du vill ha hjälp med inom städning, såsom företagsstäd och dylika tjänster.

Om du vill, så kan du självfallet erhålla en offert för presumtivt arbete inom städning och dylikt. Alla offerter tillhandahållna av oss på JL Allservice i Lörby är helt kostnadsfria. Det är en hederssak för oss här på företaget. Vi kan även komma till dig innan du bestämmer dig. Vi har då större möjligheter att göra en mer korrekt prisanalys, i förhållande till om du inte väljer detta alternativet. 

Ett rent och snyggt kontor och företag gör underverk för produktionen. Man mår bättre och ens anställda arbetar mer effektivt. Med hjälp av våra tjänster har du möjlighet att få ett mycket välmående företag. Om du vill ha vår hjälp med företagsstäd eller någon annan del av städbranschen, så rekommenderar vi dig att du hör av dig till oss på JL Allservice i Lörby så fort som möjligt. Förutom företagsstäd och kontorsstädning, så kan vi även vara behjälpliga inom annat som rör hushållsnära tjänster, exempelvis trädgårdsarbete, flytt, måleri, tapetsering och tömning med mera.