0763 - 19 54 04jonnynonne@icloud.com

Hemstädning i Olofström, Karlshamn, Bromölla och Sölvesborg

Vi kan det här med hemstädning

Du som i stället är intresserad av och i behov av kvalitativ och prisvärd hemstädning i närheten av Olofström, Karlshamn, Bromölla eller Sölvesborg kan naturligtvis erhålla detta av oss på JL Allservice i Lörby, företaget som kan det här med städning, hemstädning och annan städning, såsom kontorsstädning och företagsstädning. Tack vare vår långa erfarenhet och den fantastiska talang och kompetens som vi besitter inom bland annat hemstädning, så kan du alltid lita på att du kan få den hjälp som du är i behov av, när det kommer till städning och liknande tjänster.

Vi vill kunna vara allas förstahandsval, när de söker ett städbolag inom städning, såsom hemstädning och dylikt i och i omnejd av Olofström, Karlshamn, Bromölla och Sölvesborg. Vi är väldigt intresserade av att bygga långa och goda kundrelationer med såväl nuvarande som presumtiva kunder. 

Alla som får hjälp av oss med hemstädning kan självklart använda sig av RUT-avdraget, vilket är en skattefinansierad reform, som ger alla privatpersoner möjlighet att anlita ett städbolag likt vårt och samtidigt inte betala fullt pris. I skrivande stund har man möjlighet att dra av 50 procent av arbetskostnaden via RUT-avdraget. Vi på  JL Allservice i Lörby berättar gärna mera om RUT-avdraget, om du har några frågor eller funderingar kring detta. Vi har arbetat länge med RUT-avdraget, så vi kan det mesta som rör detta.